top of page

Är din arbetsplats redo för den nya regelstrukturen?

BAS P/U inkl AFS 2023:3

Förbered din arbetsplats med vår uppdaterade BAS P/U-utbildning inklusive senaste regelstrukturen från Arbetsmiljöverket som börjar gälla 2025!


Är din arbetsplats rustad för de kommande förändringarna inom arbetsmiljö? Vår nyuppdaterade BAS P/U-utbildning, som nu inkluderar den nya regelstrukturen från Arbetsmiljöverket, säkerställer att ditt företag inte bara följer lagkraven utan också skapar en säker och produktiv arbetsmiljö.


Varför välja vår uppdaterade BAS P/U-utbildning?


  • Maximal säkerhet och regelefterlevnad: Med de senaste uppdateringarna från Arbetsmiljöverket som börjar gälla 2025, kan du vara säker på att din arbetsplats uppfyller de nya kraven. Vår utbildning ger dig verktygen du behöver för att identifiera och hantera arbetsmiljörisker på ett effektivt sätt.

  • Komplett kompetens: Vår BAS P/U-utbildning ger dig en omfattande förståelse för arbetsmiljösamordning i både planerings- och utförandefasen av bygg- och anläggningsprojekt. Tillsammans med de nya föreskrifterna, får du en komplett kompetens som är aktuell och relevant.


Vad ingår i vår uppdaterade utbildning?


  1. BAS P/U-diplom: En djupgående kurs som täcker alla aspekter av arbetsmiljösamordning, inklusive bl.a grundläggande arbetsmiljölagstiftning, roller och ansvar, riskhantering, arbetsmiljöplaner samt checklistor och mallar.

  2. Integrering av senaste regelstrukturen från Arbetsmiljöverket: Genomgång av de senaste föreskrifterna som börjar gälla 2025 och hur de påverkar ditt arbetsmiljöarbete.

Anmäl dig idag!

Ta steget mot en säkrare och mer reglerad arbetsplats. Uppdatera din BAS P/U-utbildning med de senaste insikterna från Arbetsmiljöverket, och säkerställ att ditt företag är redo för framtidens arbetsmiljökrav.


Genom att investera i vår uppdaterade BAS P/U-utbildning visar du ditt engagemang för säkerhet och regelefterlevnad, samtidigt som du ökar effektiviteten och tryggheten på din arbetsplats. Låt oss hjälpa dig att navigera genom arbetsmiljökraven och bli en expert inom BAS P/U och de senaste föreskrifterna från Arbetsmiljöverket.







Comentários


bottom of page